A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З днем матері!

 До Дня матері з учнями 6 класу було проведено годину спілкування (онлайн) «Найрідіша людина на всій планеті», під час якої учні більше дізналися про історію свята, про те, як відзначають цей день у різних країнах, пригадали прислів’я про маму, розповідали про традиції своєї родини.  Також усі учасники заходу долучилися до складання вдячного «Слова про маму».

13:44 15.05.2023

Вітаємо Владиславу Білодід з новими перемогами у творчих конкурсах

Вітаємо Білодід Владиславу, ученицю 10 класу, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» та результативною участю в літературно-мистецькому конкурсі «Березневі містерії». Бажаємо тобі, Владо, творчого натхнення, розквіту поетичного таланту, перемог у наступних конкурсах! 

10:30 11.05.2023

9 травня - Міжнародний день Європи

 9 травня разом з усією вільною Європою ми відзначаємо День Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність.

15:38 09.05.2023

КВІТИ ПЕРЕМОГИ

Квіти не вирішують усіх проблем, але це - краса. А як відомо, краса врятує світ.

15:57 05.05.2023

Кібербулінг та засоби його подолання

4 травня у закладі освіти відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Здобувачі освіти отримали інформацію про види булінгу, міри покарання, вчилися відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

15:55 04.05.2023

Благодійна ярмарка «Разом до перемоги»

Благодійна ярмарка «Разом до перемоги» на підтримку Збройних сил України відбувся 14 квітня у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3. Школярі продавали кекси, тістечка, цукерки та інші смаколики, а також поробки, виготовлені своїми руками. 

11:03 14.04.2023

7 квітня - Всесвітній день здоров'я

«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!» , тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах.

10:15 07.04.2023

Шкільний патріотичний захід "Ми - українці"

6 квітня в рамках тижня "Захисту України", присвяченого Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку в закладі освіти пройшов шкільний патріотичний захід між учнями 10 та 11 класів "Ми - українці". Дві команди змагались у спортивних естафетах, практичному змаганні з домедичної допомоги та конкурс для команд вболівальників. За підсумками конкурсно-розважальної програми команди були нагорроджені грамотами за активну участь та солодкими подарунками.

11:39 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень