A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Випуск 2023

Випускний – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

11:16 26.06.2023

Звіт директора

Закінчився навчальний рік, тому звітні збори, які вже стали традиційними – це час підведення певних підсумків у роботі колективу школи, учнів та й безпосередньо директора на посаді протягом 2022-2023 н.р. 15 червня у приміщенні закладу освіти зібрались вчителі та батьки. 

11:41 15.06.2023

Екскурсія онлайн у 6 класі

Літо – очікувана пора відпочинку учнів, а щоб він був змістовим і корисним, заклад пропонує різноманітні позакласні заходи у різних форматах проведення. 14 червня учні 6 класу долучилися до екскурсії онлайн «Музеї України просто неба», під час якої відкрили для себе розмаїття української архітектури, дізналися багато цікавого про побут і звичаї українців 18-19 ст.

11:57 14.06.2023

Віртуальна подорож цікавими місцями Сумщини у 5 класі

  Учні 5 класу здійснили віртуальну подорож цікавими місцями Сумщини (класний керівник Щербак І.І.). Діти побували біля Пам'ятника мамонту у Недригайлові, бачили Посульські кургани у Пустовойтовці, відвідали заповідник "Михайлівська цілина" та Шелехівське озеро, яблуню-колонію у Кролевці.

11:11 09.06.2023

4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

   4 червня в Україні вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Цей день запроваджений для ушанування пам’яті дітей, що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року, аби привернути увагу до кричущих порушень з боку росії, яка не дотримується всіх існуючих конвенцій та договорів щодо ведення війни. Поки триває війна росія кожного дня вчиняє проти населення України, зокрема і дітей, воєнні злочини, які у майбутньому будуть розслідуватися як злочини проти людяності. Щодня вона несе у сім’ї українців руйнування, горе і страждання.

13:12 05.06.2023

Свято Останнього дзвоника

   2 червня у нашому закладі освіти пролунав останній дзвоник. На шкільному подвір'ї зібралися учні 1, 4, 9 та 11 класів разом з батьками та вчителями. В одних на обличчях сяяла щира усмішка, в інших – прослідковувався сум. Для більшої частини  школярів  останній дзвоник  сповістив про прихід шкільних канікул. А для випускників - це перший крок у самостійне життя. 

08:53 02.06.2023

Україна святкує День вишиванки

  Щороку у третій четвер травня Україна відзначає унікальне, національне свято - День вишиванки. Це свято зараз має глибокий зміст. По всьому світу об'єднуються українці в одній ідеї і показують, що мають власну самоідентифікацію та національний код. У цей день варто пам'ятати свою національну та громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

10:19 18.05.2023

День цивільного захисту у школі

  17 травня у закладі освіти відбувся День цивільного захисту. День розпочався із загальношкільної лінійки "День цивільного захисту у школі". У фоє була розміщена виставка стінгазет з теми "Дотримуйся правил - бережи своє життя", а у шкільній бібліотеці діяла виставка літератури "Безпечне довкілля". Вчителями початкових класів та класними керівниками були проведені виховні заходи з учнями. 

10:18 17.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень