A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Завітав Святий Миколай

    З початком зими приходять очікувані свята. Перше свято, якого з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі – це день Святого Миколая. Кожен щиро вірить, що добрий покровитель допоможе здійснити найзаповітніші мрії, принесе подарунки та солодощі, а найголовніше мир та Перемогу Україні.

09:29 06.12.2023

Не забуваймо правила безпеки!

   У складний для України час кожна людина повинна знати основні правила поводження в екстремальних ситуаціях. Особливо це стосується дітей, адже на момент виникнення надзвичайної події вони можуть знаходитися далеко від батьків чи інших дорослих.

12:30 30.11.2023

Пам'ятаємо! Шануємо!

    "Згадайте нас - бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не згасне свічка! Ми в цій землі житами проросли, Щоб голоду не знали люди вічно."  

14:00 24.11.2023

21 листопада

 З нагоди свята 21 листопада Дня гідності та Свободи у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 проведено загальношкільну лінійку «Вистояли на Майдані – переможемо у війні». Ведучі лінійки Дубровіна Анюта та Білодід Владислава розповіли присутнім про доленосні події та громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

08:53 21.11.2023

Пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

   Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

14:43 17.11.2023

Круглий стіл «Людина – не товар або як не стати жертвою торгівлі людьми»

   Здобувачі освіти 9 класу долучилися до засідання «круглого» столу з теми «Людина – не товар або як не стати жертвою торгівлі людьми».  Старшокласники ознайомилися з  проблемою торгівлі людьми в світі, розв’язували ситуативні задачі пов’язані даною проблемою.  Опрацювали пам’ятку «Скажи «Ні « сучасному рабству», « Не станьте жертвою торгівлі людьми! Будьте пильними!»,  «Як убезпечити себе, якщо плануєте виїхати на роботу за кордон». Отримали буклети  «Торгівля людьми – міф чи реальність?».  Дев’ятикласники  ознайомилися з ознаками торгівлі людьми: дія, спосіб, мета експлуатації.

14:54 16.11.2023

День толерантності

Щорічно 16 листопада відзначають Міжнародний день толерантності. Толерантністю називають повагу до людської індивідуальності. В цей день говорять про важливість визнання основоположних прав і свобод людини.

14:21 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень