A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття меморіальної дошки Герою

  16 січня відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя, випускника Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3, старшого солдата Артема Дмитровича Удовіченка.

15:35 17.01.2024

ПРОЄКТ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

   16.01.2024 відбувся І етап змагань зі спортивного орієнтування.Учні 6 класу проявили швидкість, витривалість, кмітливість під час виконання  завдань. Дівчатка виявились спритнішими, продемонтрувавши свої  здібності. Разом переможемо!

15:36 16.01.2024

ПРОЄКТ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

  У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч» у Сумській області з 28 грудня 2023 року стартує загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо», основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти. У межах проєкту в Лебединському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 протягом січня заплановано проведення спортивних змагань з чотирьох видів спорту, які є найбільш популярними та доступними: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування та футзал.  11.01.2024  у закладі освіти було проведено І етап змагань з футзалу між учнями 5 класу.За результатами змагань  перемогла дружба, адже обидві команди боролися самовіддано, не бажаючи віддавати перемогу.

15:35 11.01.2024

Долучились до благодійного ярмарку "Наближаємо Перемогу разом"

    22 грудня, в переддень Різдва Христового, наш заклад освіти долучився до міського благодійного ярмарку "Наближаємо Перемогу разом". Для продажу здобувачі освіти приносили випічку, солодощі, патріотичну атрибутику, новорічні прикраси, які виготовили своїми руками.

10:09 22.12.2023

Безпека населення в зоні військових дій

    19 грудня пройшов захід для учнівства середньої ланки "Безпека населення в зоні військових дій". До учнів завітали інструктори з попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів з "Асоціації саперів України" (м.Київ, Дніпро), які розповіли про виявлення вибухонебезпечних предметів, види мін та правильні і послідовні дії при їх виявленні. Повторили правила евакуації при оголошенні сигналу "повітряна тривога", "артилерійський обстріл".

14:08 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень