A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень майстерності педагогів

Під час весняних канікул у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 пройшов тиждень майстерності педагогів на тему «Сучасні підходи до освітнього процесу. Прийоми ситуацій успіху».

14:52 03.04.2023

Молодь обирає здоров'я

У березні 2023 року пройшов І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Наш заклад освіти представила комнда "Вітамін D", до складу якої ввійшли учениці 6 класу Ольвач Ольга, Шепіль Анастасія, учениці 8 класу Гордієнко Ольга, Корабельська Валерія, Тересова Поліна, Піженко Катерина, Шатьорна Вікторія.

14:07 30.03.2023

Правила безпеки

16 березня інспектором ДСНС було проведено тренування з працівниками нашого закладу освіти. Зустріч пройша з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами. Інспектор ДСНС Гончаренко М.М. показав присутнім презентацію "Мінна безпека. Ці правила має знати кожен!" та наголосив що саме відносить до вибухонебезпечних предметів, алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

13:00 20.03.2023

Наші перемоги у "Співучій веселці"

Щиро вітаємо вихованців шкільного вокального гуртка "Happy kids" (керівник - вчитель музичного мистецтва Звоновська Є.В.) із перемогами у конкурсі "Співуча веселка".

13:56 17.03.2023

Участь у Всеукраїнському уроці з профорієнтації

15 березня в прямому ефірі національного телемарафону “Єдині новини” відбувся Всеукраїнський урок з профорієнтації за участі українських роботодавців і кар’єрних радників для учнів 7-11 класів. Учні нашої школи 9-11 класів взяли участь в даному онлайн заході, де їм надали корисні рекомендації, зокрема:

16:05 16.03.2023

Квест "Твоя безпека"

Сьогодення вимагає не тільки від дорослих, а й від дітей знання і дотримання правил збереження життя. На базі кабінету безпеки Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ст N3 класними керівниками Капран Л.О.,Щербак І. І. було проведено квест "Твоя безпека" між командами "Уважні" та "Обережні". Захід відбувся за участі представників ДСНС Гончаренка М. М., Завалія В. В. та підрозділу патрульної поліції Діденка О. С., які поділились з учнями корисною інформацією, допомогли пригадати правила пожежної та мінної безпеки, назви дорожніх знаків, їх призначення, запам'ятати алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях. До заходу долучились шкільна медсестра Оголь Л. М. і шкільний практичний психолог Штехно А.О. За підсумками квесту команди були нагороджені грамотами.

13:40 16.03.2023

Українську мову знаю, нею горджуся, її  оберігаю

У 6 класі пройшов позакласний захід  (лінгвістичний турнір) у рамках декади української мови та літератури "Українську мову знаю, нею горджуся, її  оберігаю" (класний керівник Капран Л.О.).

14:57 08.03.2023

Зустріч учнів з поліцейським

У Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відбулася бесіда учнів 6-7 та 10-11 класів з інспектором сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції Криницькою Т.О.

15:00 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень