A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Перший крок у науку

Дата: 01.04.2024 15:25
Кількість переглядів: 71

Фото без опису  

30 березня 2024 року відбулася обласна науково-практична конференція «Перший крок у науку». П'ять учнів Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 взяли участь у її роботі.

Учень 9 класу Яровий Киррило здобув І місце, презентувавши роботу з теми «Жанрово-стильові особливості повісті Дж. Р. Р. Толкіна «Гоббіт, або Туди й назад» в секції «Зарубіжна література» (науковий керівник Фролова Т.І.).

Здобувач освіти 10 класу Капустян Вадим зайняв І місце з роботою «Ефективність використання програм для роботи із зображеннями під час зміни розмірів фотографії» в секції «Навчальні та ігрові програми» (науковий керівник Харченко В.С.).

Учениця 8 класу Мішура Вікторія презентувала дослідження з теми «Мистецька скарбниця Юлії Миколаївни Бразоль-Леонтьєвої» в секції «Теорія, історія мистецтва та арткритика» (науковий керівник Стрільник А.В.) та посіла ІІ місце.

Одинадцятикласниця Котенко Вікторія зайняла ІІ місце з роботою «Харчування українців в ХІ-ХІІІ столітті» в секції «Історія України» (науковий керівник Шиян О. М.).

Учениця 11 класу Пономаренко Олександра зайняла ІІ місце презентувавши роботу з теми «Мовні засоби впливу та маніпуляції в соцмережах » в секції «Українська мова» (науковий керівник Капран Л.О.).

Бажаємо учням та їх науковим керівникам подальших успіхів та перемог!

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень