A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Пролунав Останній дзвоник

Дата: 31.05.2024 12:59
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

    Сьогодні у нашому закладі освіти пролунав останній дзвоник. На шкільному подвір'ї зібралися учні 1, 4, 9 та 11 класів разом з батьками та вчителями. Для більшої частини  школярів  останній дзвоник  сповістив про прихід шкільних канікул, а для випускників – це перший крок у самостійне життя. 
   Під урочисту музику на святкову лінійку запросили випускників закладу освіти: учнів 9 та 11 класів разом з класними керівниками Звоновською Є.В. та Тонченко О.М. Традиційно під час урочистостей всі присутні заспівали гімн України, під час  хвилини мовчання вшанували тих, хто загинув, здобуваючи свободу для нашої країни, тих, завдяки кому ми маємо змогу навчатися.
   З вітальним словом до присутніх звернулась директор Тетяна Іванівна Фролова. Свої музичні вітання дарували шкільний вокальний колектив «Happy kids» та учениця 6 класу Юлія Лапіна. Учні 1 та 4 класів подарували випускникам повітряні кульки з побажаннями всередині. Від випускників виступили Вікторія Шатьорна та Іван Зубов (9 клас), Владислава Білодід (11 клас), які  висловили  вдячність батькам та вчителям за підтримку, турботу наставництво.  Учні 4 та 9 класів затанцювали патріотичний флешмоб під пісню  "Я намалюю на папері щасливу дитину..."
   Одинадцятикласники виконали свою прощальну пісню і дали останній дзвінок, який сповістив про початок літніх канікул для школярів, а для випускників  -  про початок дорослого життя. З вітальним словом від батьків звернулась Юлія Миколаївна Котенко.
    Дорогі наші випускники 9 та 11 класів, нехай Ваше майбутнє буде світлим, а плани – грандіозними. Нехай все, що побажали, збудеться, а люди, які сказали теплі слова, не забудуться.

 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень