A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Міські змагання з спортивного орієнтування

Дата: 29.02.2024 11:14
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

     «Разом переможемо

  Саме таким лозунгом 28 лютого розпочалися змагання зі спортивного орієнтування (ІІ регіональний етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги») на базі нашого закладу освіти між закладами загальної середньої освіти №3, 4, 5 Лебединської міської територіальної громади.  

   Головна мета проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

  Ведучі свята Вікторія Котенко та Анюта Дубровіна розпочали спортивні змагання зі слів подяки Збройним Силам України та спільного виконання Державного Гімну України. Присутні під час хвилини мовчання вшанували Героїв, полеглих у боротьбі з російським агресором, що віддали своє життя за наше майбутнє.

   З вітальними словами до присутніх звернувся заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Костянтин Забуга та директор закладу освіти Тетяна Фролова.

Для всіх присутніх звучала пісня «Барви рідної землі» від шкільного вокального колективу «Happy kids».

   Потім вчитель фізкультури Віталій Меренков оголосив правила та умови змагань і команди отримали свої карти та почали шукати конверти із завданнями. 

   За результатами змагань  І місце виборола команда Лебединського ЗЗССО І-ІІІ ступенів № 3 і буде брати у ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування.

   Отже, спортивне орієнтування – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості і вимагає не лише фізичної витривалості, але й уміння швидко приймати рішення.

    Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у спортивних змаганнях!

 

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень