A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Свято Останнього дзвоника

Дата: 02.06.2023 08:53
Кількість переглядів: 31

 Фото без опису  2 червня у нашому закладі освіти пролунав останній дзвоник. На шкільному подвір'ї зібралися учні 1, 4, 9 та 11 класів разом з батьками та вчителями. В одних на обличчях сяяла щира усмішка, в інших – прослідковувався сум. Для більшої частини  школярів  останній дзвоник  сповістив про прихід шкільних канікул. А для випускників - це перший крок у самостійне життя. 

Разом з класним керівником Людмилою Володимирівною на лінійку запросили випускників. Традиційно під час урочистостей всі присутні заспівали гімн України та хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув, здобуваючи свободу для нашої країни, завдяки яким ми маємо змогу навчатися.

З вітальним словом до присутніх звернулась директор Тетяна Іванівна. Свої музичні вітання дарували учениці 1 класу Злата Філат та вікторія Звоновська, учениця 5 класу Юлія Лапіна.

На святковій лінійці також виступили випускники початкової школи - учні 4 класу та від учнів 9 класу виступила Іванна Калюжна, яка звернулась до молодших школярів, випускників, батьків та вчителів. 

З особливими словами вітання звернулися до випускників наймолодші - учні 1 класу. 

На завершення заходу випускники звернулися до присутніх,  запустили в небо  різнокольорові кульки і дали останній дзвінок, який сповістив про початок літніх канікул для школярів, а для випускників він сповістив початок дорослого життя.

Дорогі наші одинадцятикласники, нехай Ваше майбутнє буде світлим, а плани – грандіозними. Нехай все, що побажали, збудеться, а люди, які сказали теплі слова, не забудуться.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень