A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

21 листопада

Дата: 21.11.2023 08:53
Кількість переглядів: 35

Фото без опису З нагоди свята 21 листопада Дня гідності та Свободи у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 проведено загальношкільну лінійку «Вистояли на Майдані – переможемо у війні». Ведучі лінійки Дубровіна Анюта та Білодід Владислава розповіли присутнім про доленосні події та громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Розпочали лінійку спільним виконанням Гімну України, вірш «Це моя і твоя війна» продекламувала учениця 11 класу Білодід Владислава та лунала пісня у виконанні Дубровіної Анюти.

Героїв Майдану, воїнів-захисників та захисниць, які загинули за світле майбутнє України усі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень