A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2024 13:02
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

   Дорогу ціну заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не зникає в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу.

З нагоди  Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років у закладі освіти було проведено  ряд заходів.

    З метою поглиблення знань учнів про Другу світову війну та її наслідки, розширення кругозору школярів із даної теми; ознайомлення з історією відзначення в Україні Дня пам’яті та примирення,  виховання патріотичних почуттів, поваги до пам’яті загиблих захисників рідної землі у 8 класі був проведений круглий стріл  «Пам’ять єднає покоління», у 9  класі  урок-пам’ять «Не згасити пам’яті вогонь», з учнями початкових класів –  годину спілкування «Назавжди пам'ятаємо! Ніколи не забудемо!».  Представники  шкільного учнівського парламенту підготували та провели інформаційні п’ятихвилинки «8 травня - День пам’яті та примирення».

   Червоний мак  -  символ пам’яті жертв Другої світової війни, тому  було проведено акцію «Пам’ятаємо! Перемагаємо!». Здобувачі освіти прикрасили свій одяг маківками  на знак  вшанування загиблих  під час цієї страшної трагедії. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

 

Фото без опису   Фото без описуФото без опису    Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень