A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої
освіти І-ІІІ ступенів № 3
Лебединської міської ради Сумської області

Випуск 2023

Дата: 26.06.2023 11:16
Кількість переглядів: 63

Випускний – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3. Саме сьогодні впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали атестати.

З вітальним словом до випускників та батьків звернулася директор Тетяна Іванівна, яка побажала випускникам життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословень, а також вручила свідоцтва про повну загальну освіту випускникам.

Зі святом, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітала класний керівник Людмила Володимирівна.

Зі словами вітання до випускників від імені батьків звернулась Тетяна Сергіївна Кабацька.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільного життя. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання випускників здійсняться.

Тож, хай Вам щастить, у добру путь!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень